2024-01-19

Kransens Gummi erbjuder nu dagliga leveranser i Mälardalen

Vi på Kransens Gummi är glada att kunna dela med oss av en nyhet till alla verkstäder i Mälardalen. Vi har alltid satt kundens behov i fokus och strävat efter att erbjuda den bästa servicen. Därför är det med stor glädje vi meddelar att vi nu tar vår service till nästa nivå genom att erbjuda dagliga leveranser av däck, fälgar och bilreservdelar direkt till ert företag. Vi kan nu erbjuda dagliga leveranser till Enköping, Eskilstuna, Gnesta, Mariefred, Strängnäs, Södertälje och Västerås.

 

Snabb och smidig service

För att möta era behov av snabba och pålitliga leveranser har vi investerat i en egen fordonsflotta och dedikerad personal. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda dagliga leveranser och säkerställa att era beställningar når er verksamhet på kortast möjliga tid. Beställningar av lagervaror före klockan 07.30 kommer levereras samma dag, vilket ger er flexibilitet och snabb tillgång till de produkter ni behöver.

 

Ett bredare utbud av kvalitetsprodukter

Kransens Gummi är känt som en av Sveriges främsta däckgrossister och vi är stolta över att erbjuda ett omfattande urval av däck, fälgar, bilreservdelar och tillbehör från de mest pålitliga varumärkena på marknaden. I vår e-handel, hittar ni enkelt och snabbt vårt breda utbud som täcker alla era behov.

 

Välkommen till Kransens Gummi

Bli företagskund och få tillgång till branschens bästa utbud, Du registrerar dig enkelt här

 

Tack för att ni väljer Kransens Gummi - er pålitliga partner för däck, fälgar och bilreservdelar. Vi ser fram emot att fortsätta stödja er verksamhet med högkvalitativa produkter och enastående service.