2023-03-13

Kransens Gummi är din nya lokala däckgrossist i Värmland och Örebro

Kransens Gummi är en av Sveriges främsta däckgrossister och vi är stolta över att kunna erbjuda vår kunskap och personliga service till alla däckverkstäder, fordonsverkstäder, bilhandlare och åkerier – nu även i Värmland och Örebro! Vi har ett stort utbud av däck, fälgar och tillbehör från välkända varumärken som du enkelt kan hitta här på vår webbplats.


Vår lokalrepresentant Simon Stengård är en erfaren däckexpert som tidigare har arbetat som säljare, rådgivare och verkstadschef inom däckbranschen. Han är nyinflyttad i Värmland och kan från och med nu hjälpa värmlänningarna och örebroarna med allt som behövs för en lyckad däckaffär. Tveka inte att kontakta honom för att diskutera hur vi kan bidra till att utveckla och förenkla er däckaffär.

 

Vi på Kransens Gummi är glada att bli en del av Värmlands och Örebros företagande och ser fram emot att få bredda vår marknad. Dessutom, beställningarna skickas samma dag, vilket innebär att du kan få dina däck och tillbehör levererade snabbt och smidigt. För att fira detta har vi tagit fram ett nykundserbjudande för alla som registrerar sig i vår e-handel. Du registrerar dig enkelt här 

 

Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller om ni vill boka ett möte med Simon.
Välkommen till Kransens Gummi!

 

Simon Stengård
Tel: 0156-409 07
E-post: simon.stengard@kransensgummi.se