Rådgivning

Vi hjälper dig att uppnå maximal lönsamhet!

En viktig del i Kransens Gummis verksamhet är utbildning och rådgivning. Rådgivning erbjuder vi dig som är företagsledare och vill ta del av våra erfarenheter när det gäller att driva däckverkstäder och uppnå högsta kundnöjdhet kombinerat med bästa lönsamhet.

Vi har flera decenniers erfarenhet i branschen och har med åren förfinat strategin för att lyckas som däckverkstad. Det handlar givetvis i första hand om att erbjuda en service av hög kvalitet till kunderna – utan nöjda kunder är alla andra insatser meningslösa.

Stora förtjänster finns däremot att göra i den dagliga verksamheten, inte minst i fråga om logistik, lagerhållning, leveranser och säljbarhet hos tjänster och produkter.

Vi vet kort och gott hur man använder sina utrymmen bäst, hur man håller lagerkostnader nere, hur man uppnår hög kundnöjdhet och hur man ser till att de varor och tjänster man erbjuder verkligen säljer.

Och eftersom vi är en helt fristående organisation har vi inga bindningar till något fabrikat eller någon leverantör. Våra råd är alltid helt oberoende och opartiska.

Din framgång är avgörande för vår egen lönsamhet. Därför vill vi gärna hjälpa dig att uppnå högsta möjliga lönsamhet och stabilitet i din verksamhet.

Kontakta oss, så får du veta mer!


Kontakta Kransens Gummi